BETÖLTÉS

MOLNARSTUDIO

RÓLUNK

AZ EGYSZERŰSÉG SZÉPSÉGE.
Ebben hiszünk és így fényképezünk. Szeretjük a letisztult, természetes stílust, eleganciával és némi humorral fűszerezve. Ha úgy érzitek, a galériákban látott képeink hangulata közel áll hozzátok, keresettek meg minket. Üljünk le egy kötetlen beszélgetésre, hogy részleteiben is megismerhessük elképzeléseiteket az esküvőtökkel kapcsolatban.
Bea és Csaba

"Csoda csoda csoda képek! Nagyon köszönjük Bea és Csabi!
Köszönjük, hogy a számunkra legfontosabb napot életreszóló emlékké örökítettétek a csodálatos fotóitokkal. Nem csupán szemet gyönyörködtetnek, hanem a képeket nézve a szívünk is jól lakik. Nem fotókat kaptunk vissza Tőletek, hanem azokat az érzelmeket, amiket aznap ott együtt Zalánnal és a szeretteinkkel éltünk át. Még az unokáink is ámulattal fogják lapozgatni az esküvői albumunkat. :) Köszönjük ezt a csodát, amit alkottatok! Már alig várjuk, hogy újra felkérhessünk "Emlékörökítőnknek" életünk következő fontos eseményein.☺"
Míra és Zalán
"Nagyon klassz amit csináltok, gratulálok!
Professzionális, és egyben művészi! Az esküvői fotózás – ami szerintem egy nagyon ingoványos terület, ahol könnyen "megtévedhet" az ember – nektek tudott mérték tartó, elegáns, nem szirupos, ötletes, újszerű, és képileg is többet nyújtó lenni! Mindez párosul, gondolom a megrendelők elégedettségével."
Navratil Ferenc
"Kedves Bea és Csaba!
Minden szolgáltatónkat nagy gonddal választottuk ki és mindig megvolt, hogy miket tartunk fontosnak. A legjobb barátunk ajánlott titeket nekünk azzal az indokkal, hogy ti mindenkiről olyan képeket csináltok és csak olyan képeket adtok át, amin jól néz ki és hogy nem is tudja, hogy ez hogy lehetséges. A képek azok, amik megmaradnak emlékként és nem csak a fejünkben és szívünkben, ezért is nagyon fontos, hogy a képek mennyire tudják visszaadni az érzést és a hangulatot arról, amikor készültek. Fontos volt még nekünk, hogy szerethető képek legyenek, amin mindenki szereti magát. Mi valami különlegeset és profit kerestünk és tőletek meg is kaptuk. Fotósnak lenni egy esküvőn sokkal közelibb és intimebb dolog, mint bármelyik másik szolgáltató. Az esküvő egy olyan nap volt nekünk, amikor minden érzelmünket nyíltan megmutattuk. Volt sok mosoly, örömkönny, nevetés, ölelés, kacagás, stb. és hálásak vagyunk, hogy ti olyan emberek vagytok, akikkel ezt szívesen és bátran megosztottunk. A kreatív fotózás, ami 2 nappal az esküvő után volt, az álom volt. Annyira élveztük a kreatívkodást veletek, hogy az a pár óra csak úgy eltűnt valahol. Bármikor mennénk veletek újabb körre. :) Mind a jegyes-, és a kreatív fotózáson nagyon egymásra hangolódtunk, nagyon jól tudtunk együtt dolgozni. Az esküvő alatt pedig annyira észrevétlenül sompolyogtatok, hogy nem is tudjuk, hogy készítettétek a képeket. :) Végig azt éreztük, hogy a legjobb kezekben vagyunk és biztosak voltunk már akkor benne, hogy csodálatos képekkel fogjátok megörökíteni a nagy napunkat. Az esküvő és a kreatív fotózás másnapján is megleptetek minket egy SOS csomaggal, pár ízelítő kép, hogy legyen mit nézegetnünk, míg megkapjuk a többit, amik szintén hamar jöttek. El kell mondanunk, hogy igaz volt, amit a barátunk mondott, hogy minden képen, mindenki jól néz ki. Bőségesen kaptunk képeket, és nem is tudunk olyat, amit ne imádnánk. Tényleg el sem hisszük, hogy hogy lehetséges, de így van. :) Többek lettetek nekünk, mint csak fotósok. :) ♥ Köszönjük Bea és Csaba!
Szeretettel! Edina és Ákos